dissabte, 23 de febrer del 2013

Reconeixement acadèmic de l’experiència laboral


El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha obert el període de sol·licitud del Servei d'Assessorament en la Formació Professional.  Aquest servei d’assessorament és un pas previ i imprescindible per aquelles persones que vulguin participar en un procés de reconeixement acadèmic de l’experiència laboral.

El període per inscriure’s al servei d’assessorament és del 19 al 27 de febrer de 2013.

A qui s’adreça?
A aquelles persones majors de 18 anys i que disposen d’experiència laboral o en activitats socials de mínim 2 anys en el sector relacionat amb el cicle formatiu del qual volen reconèixer els aprenentatges.

On es pot fer?
Aquest servei es porta a terme als centres educatius

Podeu accedir a la informació completa, cercar informació de quins centres ofereixen aquest servei i de quines famílies professionals assessoren clicant aquí.

Al web del centre escollit es pot trobar la informació i la sol·licitud telemàtica per demanar el servei d'assessorament. Només es pot fer una única sol·licitud i per formalitzar-la la persona interessada ha de disposar d'una adreça de correu electrònic per registrar-se.

En finalitzar aquest procés la persona interessada obté un informe d’assessorament, imprescindible per participar en el reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials.

L'import del servei és de 60 euros els centres públics del Departament d'Ensenyament. 
La resta de centres educatius han de fer públic el preu d’aquest servei al seu web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada